Hirdetés

Planet Zoo - gameplay trailerrel jelentették be a béta dátumát

|

Hamarosan belekóstolhatunk, hogy milyen egy állatkertet menedzselni. De van egy feltétele.

Hirdetés

A Frontier Developments relaxálós stratégiai játékában egy saját állatparkról kell gondoskodnunk és bár elsősorban azért felelünk, hogy annak lakói jól érezzék magukat, emellett fontos odafigyelnünk arra is, hogy a látogatók is jól szórakozzanak, az állatkert zökkenőmentesen működjön. 

Hirdetés

A Planet Zoo már a Gamescomon is megmutatta magát, akkor az előrendelőknek címeztek egy trailert a készítők, ez pedig nem véletlenül történt így. A legújabb gameplay trailer végén ugyanis kiderült, hogy szeptember 24. és október 8. között zajlik majd egy exkluzív béta, amelyben kizárólag azok vehetnek részt, akik előrendelték a Frontier stratégiáját. A béta résztvevői lehetőséget kapnak rá, hogy kihívások elé állítsák magukat a karriermódban, valamint a saját állatkertjüket is irányíthatják a Franchise módban. A hangulat magával ragadó, az már biztos: 

A Planet Zoo november 5-én jelenik meg PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)