Hirdetés

Az oroszlánkirály nyitánya ketrecben - erős pátosszal indít a Planet Zoo

|

A Frontier Developments alkotásában teljes szabadságot kapunk álmaink állatkertjének megalkotásához, a Planet Zoo egészen pátoszos atmoszférát teremtett most ehhez.

Hirdetés

Tavaly áprilisban jelentette be legújabb alkotását a tycoon játékok fejlesztésében tapasztalt Frontier, a Planet Zoo pedig a rövid bétaidőszakot követően végre teljes valójában elérhetővé vált PC-n. A játékban különleges állatkerteket építhetünk, amelyekben számtalan állatot gondozhatunk, illetve további kihívások elé állíthatjuk magunkat az intézet megfelelő menedzselését illetően.

Hirdetés

Miután a Planet Zooból láthattunk egy kis kedvcsinálót az E3-on és a Gamescomon is, az előrendelők kipróbálhatták a béta verziót szeptember 24-től október 8-ig. A tesztelést követően a Frontier még apróbb módosításokat eszközölt a játékon, és tartva magát az eredeti tervhez, november 5-én megjelent a játék. A megjelenés mellé természetesen egy látványos launch trailert is kaptunk, ezt megnézhetitek alább.

Nektek hogy tetszik a Planet Zoo hangulata? Belevágtok az állatkerti menedzsment világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)