Hirdetés

Planetary Annihilation - Beteljesül a rajongók álma

|

900 ezer dollár kellett ahhoz, hogy a Uber Entertainment projektjének biztosítva legyen a jövője. Ezt sikerült megalapozni...

Hirdetés

A Futottak még című rovat legelső részében említettük meg a Planetary Annihilation megszületése felé vezető nehéz utat, akkor 650 ezer dollárnál járt a támogatás.

A fejlesztők azonban 900 ezres határt húztak meg, melyet ha átlépi a támogatás, akkor elkönyvelhető, hogy elkészül a projekt. A Planetary Annihilation kickstarteres támogatásából 16 nap van hátra és jelenleg 950 ezer zöld ropogós dollárnál járnak, amely láttán már biztosan elkészül a játék. Ha a fejlesztők elérik az 1.1 milliós szintet, akkor tengeri bolygókat és egységeket is tesznek a produktumba, 1.3-nál pedig a gázóriások és légi egységek következnek, a maradék három titokzatos lehetőségről nem is beszélve. A Planetary Annihilation lényegét úgy tudnánk legkönnyebben megérteni, ha a Total Annihilation játékmenetét keresztezzük pályák helyett bolygókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)