Hirdetés

Planetary Annihilation - jött egy új egyjátékos mód

|

A Planetary Annihilation új ingyenes frissítést kapott, ami a vadonatúj Galactic War módot építi be a játékba.

Hirdetés

A jelenleg is csak a Steam Early Access program keretében, 28 euróért elérhető Planetary Annihilation még egy darabig nem éri el végleges formáját, de a fejlesztők folyamatosan pakolják bele az újdonságokat.

Az új mód a hangzatos Galactic War címet viseli, és a játékosok egy frissen kinevezett parancsnok szerepébe kerülnek. A csavar a dologban az, hogy ebben a módban korlátozott technológiai fával rendelkezünk, és minden egyedileg generálódik, így mindig egyes játékindításkor más élményben részesülünk. Ráadásul a játékos határozhatja meg a háború kiterjedtségét és intenzitását, amivel szintén eltérő kihívásokat és technológiai fákat generáltathatunk. Ha megvan a játék, töltsétek le a frissítést, ha nincs, bátran ajánljuk megvásárlását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)