Hirdetés

Planetside 2 - szia dobozos

|

A következő hónapban boltokba kerül a Planetside 2 Európában néhány extrával.

Hirdetés

A ProSiebenSat.1 Games és a Koch Media jóvoltából az 5 millió játékosszámú Planetside 2 az összes kiegészítőjével és néhány bónusszal együtt a polcokra kerül hazánkban is.

A következő boostereket kapjuk ha a kiskereskedésekben vásároljuk meg a játékot:

- 24 Carat Power Pack exkluzív tárgyakkal a dobozos kiadáshoz: arany SMG-k mind a három birodalomnak, Vanu Sovereignty Eridani SX5-G, Eridani SX5 automata géppisztoly közelharci helyzetekre, új Conglomerate AF4 Cyclone-G géppisztoly, melynek magasabb a sebzése, mint a legtöbb fegyvernek a csoportjában; Terran Republic SMG-46 Armistice-G.

- Egy 7 napos +50% XP boost

- 1000 SevenCash / Station Cash

- Battle Buddy: egy 3 napos +50 százalékos XP boost, melyet egy bajtársunknak adhatunk.

 

A dobozos verzió augusztus 16-án kerül a polcokra kb. 2500 forintért, de természetesen ingyenesen letölthető is marad a Planetside 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)