Hirdetés

Battle Royale módokkal és 250v250-es meccsekkel jön a Planetside Arena

|

A Planetside sorozat egy komoly, modern visszatéréssel készül.

Hirdetés

Mint minden modern lövölde, úgy a Planetside Arena is hoz battle royale módokat. A játékosok egyedül vagy csapatban vághatnak neki az ismerős mókának. Bár ez a játékmód egy központi része lesz az FPS-nek, a játék nem csak erről fog szólni.

Hirdetés

A fejlesztők rengeteg más játékmódot ígérnek, és a Planetside játékoktól megszokott, nevetségesen nagy összecsapások sem maradnak el. Az Arena megjelenésekor a battle royale mellett lesz egy Massive Clash nevű mód, amiben 250 fős csapatok harcolnak majd egymás ellen. A játékosok három kasztból választhatnak (Assault, Medic, és Engineer), mindegyiknek meglesznek a maguk előnyei, hátrányai, és komoly hatással járó perkjei.

A Planetside Arena 2019. január 29-én érkezik Steamre kétféle kiszerelésben. A 20 dolláros változatban lesz egy Battle Pass és néhány játékbeli tárgy, míg a 40 dolláros verzió szezonbérlettel és még több extrával jár. Early Accessre vagy ingyenes verzióra egyelőre ne számítson senki, ez bizony egy teljes értékű játék lesz a megjelenés pillanatától, bár a fejlesztők nem zárják ki a F2P modell lehetőségét sem a jövőben. Annyi viszont biztos, hogyha lesz is ingyenes változat, az nem a közeljövőben fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)