Hirdetés

Elkezdődött a következő Plants vs. Zombies akciójáték tesztelése

|

Bár az EA által kiküldött levélben szerepelt, hogy a felhasználók kezeljék bizalmasan a meghívást, nyilván tele van vele az internet.

Hirdetés

A Redditen is terjednek a screenshotok a meghívókról, amiket az EA küldött ki néhány játékosnak. A levelek tanúsága szerint a Plants vs. Zombies 3 után jön a következő Plants vs. Zombies akciójáték is, melyet a Garden Warfare játékok csapata készít - de egyelőre nem biztos, hogy a GW3-ról van szó.

Hirdetés

A Picnic kódnévvel emlegetett játék alfa verziójának tesztelésébe szeretnék bevonni a közösséget, és az, hogy már most alfában van, azt sugallja, hogy ez lesz az őszre tervezett PvZ, amiről egy korábbi pénzügyi jelentésben ejtett szót a kiadó.

A tesztek Xbox One-on és PS4-en indulnak, az első kör augusztus 1-jén lesz elég valószínű, hogy a hivatalos bejelentés sem várat sokat magára.

Ti örülnétek egy új Garden Warfare epizódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)