Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - itt az idő

|

Megérkezett végre a Plants vs. Zombies 2, a produktivitásunk pedig némileg visszaesett. Lehet, hogy a kettő között van némi összefüggés?

Hirdetés

A rengeteg várakozás után most újra itt vannak a növények, a zombik, és persze Crazy Dave, hogy minden, egyébként hasznos munkavégzésre félretett időnket elrabolják pofátlanul.

A Plants vs. Zombies 2 jelenleg csak iOS-es készülékeken játszható, de a játék Facebook oldalán azt írták, az exkluzivitás csak ideiglenes. Mondjuk ez abszolút nem meglepő, tekintve az elképesztő összplatform eladásokat. A free-to-play alkotás abszolút nem erőszakos, valóban ingyenesen játszható, nem kunyerál lépten-nyomon mindenféle hülyeségekre. Legalábbis annyi idő alatt, amennyit beleöltünk, még nem szólt, hogy fizessünk valamiért, különben nem mehetünk tovább. Tesztünket jövő hétre várhatjátok, most megyek is vissza játszani, mert ezek a fránya zombik már megint próbálkoznak. Töltsétek le ti is hamar!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)