Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - töltsd le Androidra

|

Hosszas várakozás után végre az androidosok is elkezdhetnek kertészkedni.

Hirdetés

Továbbra is csak lépésenként, de azért halad a Plants vs. Zombies 2 hódítása. Az iOS-es debütálás után a játék már Androidot futtató készülékekre is elérhető.

Azért nem mindegyiken: a játékhoz szükséges egy Android 2.3-as okostelefon vagy táblagép egy gigabyte belső memóriával és egy ARMv7-es processzorral, ami legalább 1 GHz-cel repeszt. A megjelenést ünnepelve a játékon beül vásárolható jalapeno 65%-al olcsóbb lesz egész héten.

A rossz nyelvek azt beszélték, hogy a két változat megjelenése közötti időkülönbséget az Apple okozta azzal, hogy egész egyszerűen lefizette a fejlesztőket. Ezt az állítást mind az Apple, mind a Popcap is tagadta, pedig a vád magától Frank Gibeau-tól hangzott el, aki az EA vezetőségének tagja. Tony Leamer a Popcap fejlesztőcsapattól azzal magyarázta a késést, hogy a Popcap jobb szeret egyszerre egy platformon elindítani valamit és azt maximálisan optimalizálni először, mielőtt tovább lépnének. Példaképp a Plants vs. Zombies első részét hozta fel, mondván, hogy az először PC-re jött ki, és csak egy évvel később léptek a következő területre.

„Hasonlóan járunk el a Plants vs. Zombies 2-vel is. Tökéletesíteni akarjuk az adott platformon, mielőtt továbblépünk."

Learner állítása szerint „abszolút el tudja képzelni" további területek meghódítását a Plants vs. Zombies sorozattal, úgyhogy PC-sek és konzolosok, csak türelem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)