Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - Zomboss visszatér

|

A PvZ 2: It's about Time új frissítésekkel szolgál a felhasználók számára

Hirdetés

Anno a Plants vs. Zombies 2 tesztjében HP már említést tett az új karakterek és ellenfelek alacsony számáról. Nos a Shack News jelentése szerint az új frissítésnek köszönhetően ha nem is új, de egy régi ismerőst köszönthetünk majd a játékban.

Zomboss mindhárom világban megtalálható lesz, sőt a doktor megtestesüléseit legyőzve információ morzsákat szedhetünk össze a közelgő Far Future csomagról is. Az új Snowball funkcióval pedig már fagyaszthatjuk is a támadó zombi hadat. A játék még mindig ingyenes, igaz a mikrotranzakciós rendszer mit sem változott.

Régi boss, új fegyver és kihívások várnak tehát a PvZ 2: It’s about Time játékban iOS-en és Androidon egyaránt. Ti még nyomjátok? Vagy ezért előveszítek újra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)