Hirdetés

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - már akár ma harcba szállhatunk

|

Egy minden eddiginél izgalmasabb, érdekesebb és egyedibb shooterben térnek vissza a zombik és a növények.

Hirdetés

Aki nem hallott még a Plants vs. Zombies sorozat következő részéről, bizonyára kriptában vagy ágyásban élte az elmúlt fél évet. Tavasszal az EA pénzügyi jelentésében tettek róla említést, majd a zárt alfateszt miatt hallottunk róla, mert hiába volt titoktartási szerződés, sokan nem tudták tartani a szájukat. Aztán, biztos ami biztos, szivárgott is egy kicsit.

Hirdetés

Aki korábban megnézte a kikerült előzetest, annak érdemes az újat is, mely bemutatja a kasztokat és a játékmenetet. Valamelyest a Garden Warfare-hez hasonlít majd az élmény, de sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a karakterek és képességeik, eszközeik. Néhány játékos például összeállhat, hogy közösen egy erősebb karaktert alkossanak. TPS-nézetből lövöldözhetünk majd vagy a növények, vagy a zombik oldalán, akár osztott képernyőn is, bármely módban. Egy meccsben legfeljebb 24-en vehetnek részt, és 12 pályára számíthatunk a kezdetekkor, valamint szabadon felfedezhetjük az izgalmas feladatokat, titkokat, minijátékokat kínáló Neighborville-t.

A megjelenés október 18-ára várható, PC-n, PS4-en és Xbox One-on vághatunk bele a kalandokba. Aki megvásárolja a csak digitálisan, 29,99 dolláros áron elérhető Founder's Edition kiadást, már hat héttel korábban, azaz mától elkezdhet játszani, folyamatosan kapja az új tartalmakat heti rendszerességgel, és spórol 10 dollárnyi összeget a játék árán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)