Hirdetés

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - ez lehet a Garden Warfare 3 valódi címe

|

Úgy néz ki, mégsem Garden Warfare epizódot kapunk, legalábbis az EA által bejegyzett cím erre utal.

Hirdetés

A Picnic kódnevet viselő játékról eddig azt gondoltuk, hogy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare sorozat harmadik felvonása lesz, de mégis furcsa volt a titkolózás. Egy korábban kiszivárgó levélben (melyben az új játék tesztelésére kerestek embereket) a játékmenetet a Garden Warfare játékokhoz hasonlóan írták le, illetve a fejlesztőcsapat is ugyanaz. 

Hirdetés

Az EA azonban bejegyeztette az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál a Battle for Neighborville márkanevet, melyet természetesen videojátékoknál és online szolgáltatásoknál használhat. Persze attól, hogy valaki bejegyeztet egy védjegyet, még nem kell mérget venni rá, hogy az adott termék ténylegesen napvilágot lát, ebben az esetben viszont viszonylag biztosra vehetjük a játék elkészültét.

A korábban a befektetőknek adott információkból ugyanis kitűnik, hogy még ebben a pénzügyi éveben, azaz 2020 márciusáig meg kell jelenjen a sorozat következő epizódja. Sajnos egyelőre nem sokat tudunk a játékmenetről; az alfa teszt meghívójában a fejlesztők azt írták, hogy egy akciójátékról van szó, és a titoktartási szerződést megszegők is arról beszélnek, hogy egy csapatos, multis TPS-akciójátékra számíthatunk, így még reménykedhetünk, hogy a Battle for Neighborville a sokunk által kedvelt Garden Warfare játékok szellemi örököse lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)