Hirdetés

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - kiszivárgott az első trailer

|

A sorozat folytatásának első bemutatkozó videója félkészen került fel az internetre, gyorsan nézzétek, amíg le nem vetetik mindenhonnan!

Hirdetés

Hogy miért pont a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-ről pörögnek a szivárgások, az egy érdekes kérdés, de akárhogy is, valaki nagyon fontosnak érezte a belsős infók közzétételét. Ezek között van a most előkerült, félkész trailer is, ami még bizonytalan ideig megtekinthető az alábbi videó formájában, bár az EA már folyamatosan szedegeti le az anyagokat a netről, szóval érdemes sietni.

Hirdetés

Az animációk jelentős része nem lett lecsiszolva, és vannak jelenetek, amik konkrét rajzonként bukkannak fel a másfél perces anyagban, de nagyjából így is látjuk, hogy mire számíthatunk a következő Garden Warfare vadhajtástól.

Az tisztán látszik, hogy egy újabb PvZ lövöldéről van szó, de az egész sokkal színesebbnek tűnik, mint a korábbi epizódok. Egy kis Fortnite hatást éreztünk az egészből, de majd meglátjuk, hogy mi is ez, ha befut a hivatalos bemutató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)