Hirdetés

Plants vs. Zombies - co-op és többjátékos módokkal

|

Felkerült egy lista a világhálóra, mely a Plants vs. Zombies hamarosan megjelenő Xbox Live Arcade változatának achievementjeit sorolja fel.

Hirdetés

A listán a tizenkét elérhető cél között két olyan achievement is található, mely félreérthetetlenül utal egy co-op, illetve egy versus (játékos játékos ellen) játékmód bevezetésére.

A ZFF's 4 Evr nevű achievementet úgy szerezhetik meg a Plants vs. Zombies játékosok, ha a co-op dió-bowlingban sikert érnek el, a Versus vs. Versus öcsi megszerzéséhez pedig egy huzamban kell ötször győzedelmeskedni egy másik játékossal szemben. A játék ugyan hivatalosan nem is lett bejelentve, de a készítők véletlenül elkotyogták a megjelenési dátumot, ami a tervek szerint augusztus 2. A Plants vs. Zombies jelenleg PC-re, iPhone-ra és iPod Touch-ra, valamint iPad-re érhető el, minden platformon tökéletes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)