Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - ezért nem jön más gépekre

|

A PopCap Games producere szerint egy "természetes vándorlás" eredménye a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox One-os fejlesztése.

Hirdetés

Brian Lindley az OXM-nek adott interjújában tért ki a PopCap Games és a Microsoft gyümölcsöző kapcsolatára és a Plants vs.Zombies: Garden Warfare fejlesztésére. 

"Érdekes volt. Elég nagy tapasztaltunk volt már az Xbox platformokon való fejlesztés terén, így az elsődleges célplatformjaink az Xbox 360 és a PC voltak" - mondta Lindley.

"Ugyanakkor szerintem az EA és a Microsoft kapcsolata sokkal szilárdabb lett, így a Plants vs. Zombies: Garden Warfare esetében számunkra is természetes volt a PC-ről és Xbox 360-ról átvándorolni Xbox One-ra, ami egy kiváló gép, és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy elképesztően nézzen ki a játék, ne legyenek frame rate problémák, és hogy összességében egy lenyűgöző látványvilágot teremtsünk" - tette hozzá Lindley.

Arra a kérdésre, hogy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare fejlesztése más platformokra is szóba került-e, Lindley azt válaszolta, hogy részükről nem, hiszen a Microsoftnál minden lehetőséget megkaptak, hogy megvalósítsák a játékról alkotott kreatív elképzeléseiket, továbbá egy kis fejlesztőcsapatról van szó, akiknek egyszerűen nincs kapacitásuk arra, hogy a megjelenés idején egyszerre több gépre koncentráljanak.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare megjelenése 2014. február 20-án esedékes Xbox 360-ra és Xbox One-ra. PC-re később remélhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)