Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - itt egy új trailer

|

A Comic-Con 2015 alkalmából az EA kiadott egy Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 trailert, ami egyrészt bemutatja a Seeds of Time pályát, másrészt vázolja a játék főbb tulajdonságait. És emellé még jópofa is.

Hirdetés

Tegyük túl magunkat azon, hogy milyen kellemetlen volt az Electronic Arts E3 2015-ös előadásának Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 szegmense, mert minden kellemetlenség ellenére a játék maga jónak néz ki.

Illetve olyan, mint az első rész, csak kibővítve, de a sikerhez az eddig beígért újítások is elegendőek lesznek. A játékban 12 új pályán játszhatunk egyszerre 24-en, vagy összeállhatunk három pajtásunkkal co-opozni. Osztott képernyős mód szintén lesz, és olyan játékmódok is, amikben egyedül kell helyt állni. Az alábbi trailerben látható Seeds of Time pálya változatos, az egyes részek az őskorba, valamint az ókori Egyiptomba és Rómába, visznek minket. Soha nem akartam még ennyire kukorica lenni.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 megjelenés jövő tavasszal várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)