Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - csodálatosak az új kasztok (videó)

|

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 új videója végigmegy az új kasztokon, növényeken és zombikon egyaránt.

Hirdetés

A második Plants vs. Zombies spin-off az elsőhöz hasonlóan bizarr lesz, csak több, és lényegesen drágább.

Előreláthatólag - ellentétben az előző résszel - egy AAA dobozos teljes játék árát fogják elkérni érte, ami egy meredek vállalkozás, mert bár jó móka volt az első rész, annyira azért nem volt jó. Mindenesetre jön mint a cunami, és 14 kaszttal játszhatunk, összesen több mint 100 karakter szerepében. Az alábbi videó az újakat mutatja be, láthatjuk az Impet, a Citront (aki egyébként egy narancs), Super Brainzt, Rose-t (ő báránnyá tudja változtatni a zombikat), Deadbeard kapitányt és Kernal Cornt, aki kukoricaszemeket tud lőni. Az események két új pályán, az ázsiai témájú Zen Parkban és a dínós Boney Islanden játszódik. Jópofa.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 2016-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)