Hirdetés

Garden Warfare 2 - újdonságok érkeznek, de csak korlátozott ideig

|

Újabb ingyenes frissítéssel örvendeztetett meg bennünket a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Vannak új módok (egy darabig) és új tárgyak is, amiket kiválthatunk a karakterünkhöz.

Hirdetés

Nem ér véget a zombik és a növények csatározása. A megjelenés óta már számos ingyenes frissítést kaptunk a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-höz és most itt az újabb, egy misztikus portállal, ami különleges helyekre visz minket.

A Trials of Gnomus névre keresztelt update különböző, új játékmódokat tartalmaz, amiket a Mystery Portalon keresztül érhetünk el, de csak korlátozott ideig. Ilyen mód lesz például a Cats vs. Dinos, a Boss Hunt, a Super Mix Mode vagy a Trials of Eternity. Utóbbiban akár ritka, a kinézetünket módosító tárgyakat is szerezhetünk.

Zomburia környékén egy ismeretlen arc fog bolyongani, ha frissítitek a játékot. Ő lesz Rux, akitől értékes dolgokat vásárolhattok majd coin-ért cserébe és hétről hétre megújuló kínálattal vár benneteket.

Érdemes tehát újra elővenni a játékot és bezsebelni a ritkaságokat, mert hát ki tudja meddig lesz rá alkalmunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)