Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - a PC-s változat újdonságai (videó)

|

A jövőhéten jön a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, ami nem lesz egy az egyben a konzolos előd portja. Egy fejlesztői videón nézhetitek meg, miket változtattak.

Hirdetés

Június 24-én megszűnik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox-exkluzivitása, de a PlayStationösökkel szemben a PC-sek előnyt élveznek.

Legalábbis a megjelenési sorrendet tekintve. Jövő hét kedden jön a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-re, ami ugyan nagyjából megegyezik az Xboxos verziókkal, de változtattak a felhasználói felületen is, illetve az egér-billentyűzetes irányítást is berakták a kontrolleres mellé, ami azért nem akkora hír, de mindenképp újdonság. A PC-s változatban egyébként egy új pálya, a Jewel Junction is megtalálható lesz, ezt is láthatjátok a videóban.

Nemrég olvashattátok Plants vs. Zombies: Garden Warfare tesztünket, amihez az Xbox 360-as verziót használtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)