Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - csak multi lesz és sok DLC

|

A PvZ Garden Warfare-ben nem lesz egyjátékos mód, viszont sok kiegészítőre számíthatunk majd a jövőben - jelentette be a Popcap Games.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare az E3 2013 egyik legkellemesebb meglepetése volt és egyben a Popcap Games eddigi legambiciózusabb projektje.

A Popcap egy interjúban elmondta, hogy a PvZ Garden Warfare lényegében egy többjátékos lövölde lesz, amiben négy játékos dolgozhat majd együtt kooperatív módban, viszont kompetitíven akár 24-en is egymásnak eshetnek. A Boss Mode egy Xbox One-exkluzív fícsörként kerül bele a játékba, de a Popcap bejelentette, hogy később további kiegészítő tartalmakat ad majd a játékhoz.

"Mindenképpen szeretnénk a megjelenés után bővíteni a játékot. Úgy, ahogy a Plants vs. Zombies 2-nél is tettük. DLC-kkel és egyéb kiegészítőkkel szeretnénk a játékosokat minél hosszabb távon lekötni.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare megjelenése először Xbox One-on várható valamikor 2014-ben és megközelítőleg $39.99-be fog kerülni. Később természetesen a többi platformra is érkezik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)