Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - eddig tartott az exkluzivitás

|

Még a nyár folyamán megkísérelhetjük feltartóztatni a zombik áradatát a Sony konzoljain is.

Hirdetés

Néhány napja tudunk már arról, hogy a végéhez közelít az Electronic Arts és a Microsoft időleges exkluzivitásról kötött megállapodása. Ennek eredményeként a február óta Xbox One és Xbox 360 konzolokra elérhető Plants vs. Zombies: Garden Warfare nem csak PC-re jelenik meg a közeljövőben (június 27-én, ill. három nappal korábban az Egyesült Államokban). Alig egy hónappal később, augusztus 21-én (az Atlanti-óceán túloldalán 19-én) már PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megvásárolhatjuk. Utóbbin a játékot fejlesztő PopCap ígérete szerint 1080p felbontás és 60 fps mellett élvezhetjük a Team Fortressbe oltott kertészkedést.

Jó hír, hogy a kényszerű várakozást DLC-kkel honorálja az EA, magyarán ezek a változatok már a Garden Variety és a Zomboss Down tartalmakat is magukba foglalják. Sőt, előrendelők Ratchet & Clank, Fat Princess, valamint Sly Cooper témájú holmikba is öltöztethetik kedvenc borsóvetőjüket. Az pedig már tényleg csak a rovarirtó permet a napraforgón, hogy egy PS Vita birtokában kihasználhatjuk a Remote Play opciót.

Ti megvettétek már a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t, vagy csak ezután fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)