Hirdetés

PvZ: Garden Warfare - védd a kertet, jön a Disco Zombi

|

Hamarosan érkezik PvZ lövölde és az EA ki is adott egy videót egy új játékmódról. Ez a játék annyira szürreális, hogy nem tudjuk nem nagyon akarni.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare egy olyan játék, amit nagyon nehéz lenne megmagyarázni a nagyinak, mert valószínűleg olyan kérdések merülnének fel a beszélgetés során, amikre nem lehet csak úgy válaszolni. Mi baja a növényeknek a zombikkal? Vagy fordítva.

Mindegy is, a Garden Warfare annyira szívmelengetően beteg, hogy ezek a kérdések csak addig számítanak, amíg három barátoddal összeülve el nem kezditek építgetni a bázisotokat, felkészülve a hullámokban érkező zombikra. Onnantól csak a játék számít.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare megjelenése február 27-én esedékes Xbox One-ra és Xbox 360-ra Európában. Egy későbbi időpontban természetesen PC-re is jön majd a játék, az előrendelés már él is az Originen keresztül. Sőt, lehet, hogy PlayStation 4-re is kiadják majd.

Nektek hogy tetszik a Garden Warfare?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)