Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - jön a mikrotranzakció

|

Az Electronic Arts még a héten lehetővé teszi, hogy valódi pénzt költsünk a Plants vs. Zombies TPS-ben. És ennek igazából örülünk.

Hirdetés

Várható volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Az Xbox Live-on jelenleg 5990 forintba kerülő Plants vs. Zombies: Garden Warfare-ben érmékkel lehet matricacsomagokat venni, melyekkel felszerelések, új karakterek és hasonló fontos dolgok oldhatóak fel.

A probléma csupán annyi, hogy nem egy-két óra összegyűjteni a kellő mennyiségű érmét, hanem keményen és elszántan kell dolgozni érte, amire nem minden játékosnak van ideje (azért a Garden Warfare nem egy hardcore játék, nagy valószínűséggel nem lesz belőle eSport, ezt jobb tisztázni). Az Electronic Arts emiatt úgy döntött, hogy e héttől lehetőséget ad a tartalmak gyorsabb feloldására, a játékosok valódi pénzért is vásárolhatnak majd érméket, amiket pontosan ugyanazokra a csomagokra válthatnak be, mint azok, akiknek nincs lehetőségük az alapjáték árán felül további pénzt áldozni rá. Tehát a dolog tulajdonképpen működhet, meglátjuk, mennyibe kerülnek majd a csomagok. 

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare egyelőre csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra érhető el, de hamarosan jön a PC-s változat is. A játék minden DLC-je ingyenes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)