Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - zöldségek a hús ellen

|

Mit tudnak a növények? És a zombik? Hogy lesz majd a harc? Ki takarít ki a buli után? Most minden kérdésre választ kapunk.

Hirdetés

Major Nelsonnak hála egy meglehetősen tartalmas Plants vs. Zombies: Garden Warfare videót kaptunk, melyben láthatjuk a különböző kasztokat, és azok képességeit. És most nem csak a növényekre gondolunk. A zombik sem csak sétálgatni fognak.

A lenti videó bemutatja, hogy melyik oldal mit tud, miért érdemes akár többszáz órát is beleölni a növény- és romlott húsalapú lövöldébe, és hogy hogyan is működik a Gardens and Graveyards játékmód. Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy kell-e neked ez a játék, akkor nézd meg a videót, és kezd el átszámolni a malacpersely tartalmát.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare megjelenés február 27-én várható Xbox 360-ra, és Xbox One-ra. Idén még a PC-s verzió is remélhető, reméljük is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)