Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - kertek és temetők

|

Videón mutatkozott be a Plants vs. Zombies: Garden Warfare egyik játékmódja, ami a készítők állítása szerint a Battlefield Conquest és Rush módjait vegyíti.

Hirdetés

Továbbra is zseniálisnak tartjuk a Plants vs. Zombies sorozat spin-offját, ami ugyan más lesz, mint az eddigi játékok, de zombik és növények vannak benne, és ezn ekünk bőven elég.

Larry Hryb, avagy Major Nelson tette közzé az alábbi videót saját blogján, mellékelve egy érdekes beszélgetést Biran Lindleyvel, a játék producerével. Lindley szerint a Gardens & Graveyards mód a „Battlefield Rush és Conquest módjának keveréke, vegyítve némi, az eredeti PvZ-ből átvett tower defense elemmel”. A játékmódot egyszerre 24-en játszhatják, a feladat pedig az, hogy a zombik korlátozott idő alatt elfoglalják a kerteket (avagy bázisokat), és temetőkké változtassák azokat. A bázisok elfoglalása után újabb bázis jelenik meg az egyébként igen nagy térképen, és ahogy a harc halad előre, a terület és az akció „őrültebb és őrültebb” lesz. Ha esetleg az, hogy zombik harcolnak növényekkel, nem lenne elég őrült. Ha az élőholtak sikerrel járnak, a meccsek végén csavaros kihívások várnak rájuk.

A legtöbb online shooterhez hasonlóan itt is lesz fejlődés, feloldhatunk új öltözékeket és erőket. A Garden Warfare február 20-án jelenik meg Xbox One-ra és Xbox 360-ra, később pedig „más platformokra”.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)