Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - na, itt a kert

|

A legújabb PvZ játék fejlesztői maguk is imádják legújabb alkotásukat, és azt ígérik, hogy bárki, aki kipróbálja, instant beleszeret. Fejlesztői napló, gameplay jelenetek a cikkben.

Hirdetés

A PopCapnek az EA szárnyai alatt sikerült kilépnie a 2D-s játékokat unatkozó anyukáknak fejlesztő stúdió szerepéből, és egy „hardcore” lövöldözős játékot dobnak majd piacra, melynek alapját a méltán népszerű Plants vs. Zombies franchise adja.

Nehezen akartuk elhinni, hogy ez tényleg létezik, de mostmár elfogadtuk a tényt, és türelmetlenül várjuk a Plants vs. Zombies: Garden Warfare megjelenését. A TPS-ben négy kaszt áll majd rendelkezésünkre, ahogy azt az alábbi fejlesztői naplóban is nagyon lelkesen taglalják a PopCap munkatársai, de természetesen hagyományos elemek is megmaradnak. Meg lesz benne repülő fokhagyma drone, és négy fős co-op. A videóban a PopCap stúdiójának részleteit is láthatjuk, ha a portánál lévő biztonsági őrön átjutunk, nem lesz nehéz megszerezni a játékot. Vagy várhatunk a megjelenésig, de az milyen már...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)