Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - mikrotranzakció nélkül érkezik

|

A PopCap közelgő zombis meselövöldéjében a kiadáskor nem lesznek mikrotranzakciók, de ki tudja még, hogy mit hoz a jövő?

Hirdetés

Brian Lindley, a PopCap Games producere megerősítette a hírt, miszerint a Plants vs Zombies: Garden Warfare semmiféle mikrotranzakciót nem fog tartalmazni. Emelett azonban a stúdió a játékban mért adatok alapján tervezi majd kidolgozni a játék támogatásainak megfelelő módjait, így a mikrotranzakciók lehetőségét nem lehet örökre kizárni. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy az EA jövő héten megjelenő játékában ennek még a nyomával sem fogunk találkozni.

A többjátékos lövölde Xbox One-os változatának felbontásáról Lindley óvatosan nyilatkozott, hiszen a konzol már kapott pár sebet ezzel a témával kapcsolatban. Nemi is olyan rég még a Battlefield 4 kavart nagy port az 1080p helyetti mindössze 720p felbontása miatt. „Az Xbox One képes az 1080p-re, mi pedig ezt ki is fogjuk használni.” nyugtatott meg minket a producer.

A Garden Warfare február 27-én kaphatjuk majd kézhez Xbox One és Xbox 360 platformokon, amit később egy PC-s változat is követ majd, sőt, hivatalosan még nincs bejelentve, de állítólag már egy PS4-es változat is készülget.

Ti mit szóltok a játékhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)