Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - PS4-re is jöhet

|

Koreában besorolást kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PlayStation 4-es változata, bár a hivatalos infók szerint egyelőre csak Microsoft konzolokra és PC-re jelenik meg

Hirdetés

Miután a PopCap jól megmagyarázta, egyelőre miért nem jön PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Wii U-ra és gyakorlatilag az Xbox 360-on, az Xbox One-on és a PC-n kívül semmi másra a Garden Warfare, a most felbukkant infók alapján a játékot a Sony gépeire költöztetni sem nehéz.

Nem számít hivatalos bejelentésnek, lehet, hogy a Korean Game Rating Board bakizott egyet, de tény, hogy a bejegyzések között a játék PlayStation 4-es besorolása is szerepel az Xbox 360-as és az Xbox One-os mellett. Ha jobban belegondolunk, arról volt szó, hogy először Xbox 360-ra és Xbox One-ra jön (februárban), és azt is elmondták, hogy előbb-utóbb a lehető legtöbb platformra szeretnék kiadni - lehet, hogy az exkluzivítási megállapodás csak egy hónapra, vagy hasonlóan rövid időtartamra vonatkozik. Meglátjuk, várjuk kíváncsian.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)