Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare gépigény - tűrhető a minimum

|

Megvan a júniusban megjelenő Plants vs. Zombies: Garden Warfare gépigénye, ami ugyan nem ér például a Watch Dogs közelébe, de látszik, hogy a játékot a Frostbite 3 hajtja.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t alapvetően casual játékosoknak szánják, ennek megfelelően a PopCap is azon fáradozik, hogy minél több játékos gépén fusson kifogástalanul.

Akármilyen vicces is, a játékot a Frostbite 3 hajtja, ami Xbox One-on és Xbox 360-on jó munkát végzett. Kíváncsiak vagyunk, hogy a PC-s verzió melyikhez hasonlít majd inkább, reméljük, hogy a fejlesztők kihozzák belőle, amit ki lehet hozni. A megjelenés még odébb van, a végleges minimum gépigény viszont így néz ki:

Oprendszer: Windows 7/8 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz
RAM: 4 GB
Videokártya: NVIDIA 8800GT, AMD/ATI Radeon HD 5750
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 10.0+
Szabad hely: 15 GB
Internetkapcsolat: a telepítéshez és a játékhoz is szüksége
Perifériák: Billentyűzet, egér vagy kétanalógos gamepad.

Na, futni fog minimumon? Milyen lehet az ajánlott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)