Hirdetés

Plants vs. Zombies - ingyenes az Originen

|

A Dead Space után egy valamivel könnyedebb játékot ad az EA, de ha még nincs meg nektek, most itt a remek alkalom bepótolni ezt a nagyon kínos elmaradást.

Hirdetés

Nagyon, nagyon sokáig volt ingyenes a Dead Space az Originen. Aki nem töltötte le, most már bánhatja: az EA On The House ajánlata megváltozott, mától a Plants vs. Zombies Game of the Year kiadását tölthetitek le ingyen.

Az apropó a Plants vs. Zombies: Garden Warfare közelgő PC-s megjelenése, emiatt a játék csak május 28-ig lesz 4,99 euró helyett ingyen letölthető, utána valami más veszi át a helyét. De ez még a jövő, koncentráljunk arra, hogy a világ egyik legjobb casual játékát adhatjátok hozzá Origines katalógusotokhoz. Aki akarta már úgyis megszerezte, de ez akkor is egy szép gesztus az EA-től. Töltsétek le a fenti linkre kattintva.

Mit szeretnétek, melyik legyen a következő ingyenes EA játék? Vagy mit tippeltek, melyik lehet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)