Hirdetés

Plants vs. Zombies - Nintendo DS-re is érkezik

|

A zombik csak egyre jobban szaporodnak, januártól a Nintendo DS tulajdonosoknak is meg kell védeni házukat az özönlő hordáktól növények segítségével.

Hirdetés

Legalábbis az Egyesült Államokban élő Nintendo DS tulajoknak.

A Plants vs. Zombies PC-n kezdte meg világhódító útját, azóta már az iPhone, iPod Touch és iPad tulajdonosok is megtapasztalhatták az élményt, amit ez a kedves kis játék nyújtani tud. Szeptemberben az Xbox 360-nal rendelkezőknek, jövő év januárjában pedig a Nintendo DS-t használóknak fogja megmutatni a PopCap, miből maradtak ki eddig. Utóbbi 20 dollárba fog kerülni, tartalmazza az Adventure, Survival és Puzzle játékmódokat, mini-játékokat és új, exkluziv tartalmakat. Nem tudni, az Európai játékosoknak is kijár-e ebből a mókából, de ez idővel biztosan kiderül. A PopCap emellett bejelentette, hogy a Plants vs. Zombies iPhone és iPod Touch verziója a megjelenés utáni 9 napban 1 millió dollárnyi bevételt hozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)