Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - na, itt a kert (videó)

|

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-ben valami olyan is lesz, amire nem számítottunk: egy saját tér, ahova hívhatjuk haverjainkat. Focizni is lehet.

Hirdetés

Az Electronic Arts nagyon komolyan veszi a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. Talán egy kicsit túl komolyan is.

A játékban a számos PvP mód, rengeteg karakter, egyjátékos és kooperatív küldetések mellett lesz egy zóna is, a Backyard Battleground, mely alapvetően a főmenüt váltja ki. Úgy kell elképzelni, mint egy nyitott világot, ahol különböző aktivitások várnak minket. Nézegethetünk statisztikákat is, de ami még jobb, instant indíthatunk túlélőküldetést (akár három pajtásunkkal együtt), kereshetünk lootokat, gyakorolhatunk a "lőtéren", testreszabhatjuk karaktereinket, teljesíthetünk különböző kihívásokat, vagy futballozhatunk a pályán. Az alábbi videó mindent összefoglal, amit tudnotok kell, nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)