Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - szeretnéd megjelenés előtt kipróbálni?

|

Sok más multiplayer játékhoz hasonlóan a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 megjelenése előtt is lesz egy béta időszak, mialatt a játék több módját és újdonságát kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Február 23-án érkezik az Electronic Arts idei első AAA játéka, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, amivel kapcsolatban egyelőre nehéz megtippelni, hogy siker vagy bukás lesz-e.

Az elődjével ellentétben dobozosan kerül forgalomba, és ugyan sokkal tartalmasabb, kérdés, hogy hányan kaptak rá annyira az első részre, hogy még többet akarjanak. Mindenesetre a január 14. és 18. között zajló nyílt béta sokaknak segíthet dönteni. Csak a PlayStation 4-gyel vagy Xbox One-nal rendelkezők vehetnek részt benne, és a Backyard Battleground (tele meglepetéssel), a King of the Hill-szerű Flag of Power játékmód, hat új és pár visszatérő kaszt, a Herbal Assault és a Gardens & Graveyards nevű, 24 fős kompetitív többjátékos módok, illetve négy különböző pálya, a Moon Base Z, a Frosty Creek, a Z-Tech Factory, valamint a Seeds of Time lesz kipróbálható. Ezeket mutatja be az alábbi trailer is.

A béta kliensét január 14-étől lehet letölteni az Xbox Live-ról és a PlayStation Store-ból. A biztonság kedvéért mentsétek el ezt az oldalt, ott megtaláljátok majd a szükséges linkeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)