Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - ilyenek lesznek az új térképek (videó)

|

A zombik és zöldségek csatáinak legújabb helyszíneit ismerhetjük meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 friss videójából.

Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare következő része február 23-án fog megérkezni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, amiben az ígéretek szerint sokkal több tartalom lesz, mint elődjében. A videóban mind a 12, a megjelenéskor elérhető pályát megnézhetjük.

Az Északi-sarktól kezdve, a kínai nagy falon, a görög Colosseumon, egyiptomi piramisokon, sci-fi holdbázison át mindenféle furábbnál furább helyen vehetjük fel a harcot, mint hősies elitborsók, vagy mint agyra éhező élőhalottak. A Garden Warfare 2-ben 14 karakterosztály, és több mint 100 játszható karakter közül válogathatunk majd. 

Nektek tetszenek az új pályák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)