Hirdetés

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - a Z7-mech videójával jött a megjelenési dátum

|

Tavaszra vártuk, de korábban jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, melynek előrendelői a Mass Effect által inspirált Z7-Mech-et is megkapják. Meg egy csomag emojit.

Hirdetés

Az első Plants vs. Zombies: Garden Warfare egy kísérlet volt az EA részéről, ami bejött: a játékot casual mivolta ellenére - vagy épp azért - sokan megszerették, és ezen felbátorodva jövőre egy még tartalmasabb folytatást kapunk. 

Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy a játék február 23-án jelenik meg, épp azon a napon, amikorra eredetileg a Mirror's Edge Catalyst megjelenését tervezték. Valószínűleg utóbbi halasztásának nincs köze ehhez, de akkor is érdekes, hogy pont a hirtelen megüresedett helyre szúrták be. A PvZ: Garden Warfare 2 előrendelői megkapják a Grass Effect Z7-Mech-et, ami most az alábbi videón látható mozgásban. Jópofa.

A második Garden Warfare PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)