Hirdetés

Plants vs. Zombies: Heroes - na, szerintetek milyen lesz az új játék?

|

Épphogy megjelent a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, az EA máris bejelentette a franchise következő játékát. Talán épp erre vágytunk.

Hirdetés

A PopCap mindenkit meglepett, amikor a Plants vs. Zombies alapjaira építve előállt a Plants vs. Zombies: Garden Warfare ötletével. Sosem gondoltuk volna, hogy ezt így is lehet, ráadásul ilyen jól.

A Plants vs. Zombies: Heroes viszont nem fogja megváltani a világot, de azért mutathat néhány érdekes új ötletet. Ez ugyanis egy mobilos kártyajáték, melyben választunk egy hőst a Garden Warfare 2-ben szereplők közül, majd összeállítjuk a paklinkat, és megpróbáljuk taktikázva lenyomni a zombikat vagy növényeket, attól függ, mely oldalra állunk. Lesz egyjátékos, történetvezette kampány, illetve valós idejű multiplayer is, valamint hogy sokszor nézzünk vissza, napi küldetések. A bejelentéshez csatolt videót alább nézhetitek meg, minimális gameplay is helyet kapott benne, és ha többet akartok látni, a végén kattintsatok az egyes karakterekre.

Az EA először csak néhány régióban adja ki, de várhatóan még 2016 folyamán világszerte elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)