Hirdetés

Platinum Games - A 2013-as felhozatal

|

Három címmel kívánja megörvendeztetni követőit 2013-ban a Platinum Games, melyek között elsődleges prioritást élvez a Metal Gear Rising: Revengeance.

Hirdetés

Olyan címekkel a háta mögött, mint az Infinite Space, a Bayonetta vagy a Vanquish nincs oka panaszra a 2006-ban megalakult Platinum Games csapatnak, de ők tovább ütik a vasat és videót készítettek arról, hogy milyen játékokkal rukkolnak elő 2013-ban. Az évet a PlayStation 3-on és az Xbox 360-on bemutatkozó Anarchy Reigns nyitja, amely a Madworld világában játszódó, leginkább az online többjátékos módja miatt érdekes verekedős-kaszabolós matériának tekinthető.

Itt lesz még a Platinum első számú gyöngyszeme is, amitől sokat várnak, ez pedig nem más lesz, mint a Raiden stílusát preferáló Metal Gear Rising: Revengeance, amit az európai régió 2013. február 22-én élvezhet ki teljes valójában. A felsorolást a Bayonetta második része folytatja, amelyről jelen pillanatban annyit tudunk, hogy kizárólag a Nintendo Wii U platformjára várható 2013 során a Devil May Cry játékmenetére emlékeztető produktum. A listát a Platinum Games legújabb fejlesztése, a The Wonderful 101 zárja, ami szintén idén mutatkozhat be a nagyérdeműnek. A Wii U exkluzív címet úgy tessék elképzelni, mintha Pikmint játszanánk, csupán szuperhősökkel tennénk mindezt. A Platinum Games felhozatala tehát a következőképpen alakult:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)