Hirdetés

Olyan játékon dolgozik a Platinum Games, amihez hasonlót még nem láttunk

|

A Platinum srácai még a fejlesztés nagyon korai fázisában járnak, de teljesen biztosak abban, hogy valami olyanon dolgoznak, amilyet még senki soha nem csinált.

Hirdetés

A Platinum Games szekere rendesen meglódult az utóbbi években az olyan címeknek köszönhetően, mint a NieR: Automata vagy a Bayonetta sorozat. Az új projektjük is leginkább azért létezhet, mert a sikereik miatt önállósodhattak.

Hirdetés

A stúdió feje, Atsushi Inaba elárulta, hogy egy nagyon ambíciózus címet sütögetnek.

"Most éppen a közepén vagyunk egy olyan játék tervezésének, amilyet még soha senki sem csinált. Tudom, hogy ezt sokan mondogatják, de a játék, amin mi dolgozunk, tényleg egy egyedi dolog. A rengeteg velünk dolgozó veterán fejlesztő sem csinált még soha ilyesmit."

A csapat nagyon izgatott az új ötlet miatt, amivel valószínűleg csak azután fognak komolyabban foglalkozni, hogy befejezik a Bayonetta 3-at, és a nemrég bejelentett Astral Chaint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)