Hirdetés

A Platinum Games titkos projektje a feje tetejére fogja állítani az akciójátékok műfaját

|

Hideki Kamiya és Atsushi Inaba nemrég egy fesztiválon a csapat filozófiájáról beszéltek, de közben egy meglepő információ is kiderült a készülő projektjeikről.

Hirdetés

Idén Kyotóban megrendezésre került a Bitsummit nevű, elsősorban független játékokkal foglalkozó fesztivál, ahol a Platinum Games két tagja, Hideki Kamiya és Atsushi Inaba is megjelentek vendégként.

Hirdetés

Hideki Kamiya szerint egy félreértés, hogy a Platinum Games kizárólag az akciójátékokra szakosodott, ők egyszerűen olyan játékokat akarnak fejleszteni, amelyeket ők is szívesen játszanának és ezek általában organikusan válnak azokká az alkotásokká, amelyek végül megjelennek a stúdió neve alatt.

Arra a kérdésre, hogy hogyan maradnak versenyképesek a nyugati játékokkal szemben, Inaba azt válaszolta, hogy míg szerinte az ő költségvetésük ésszerű, addig a nyugati játékok költsége rémisztő. Számukra nem a pénzről szól ez az egész már csak azért sem, mert rengeteg pénzből is lehet silány terméket előállítani (Kamiya erre mondjuk a Pacific Rim 2-t hozta fel példaként).

Kamiya jelenleg a Bayonetta 3 fejlesztésén dolgozik, viszont Inaba elárulta, hogy emellett több érdekes projekt is készül, melyek közül az egyikről azt állította, hogy annyira innovatív, hogy a játékosok még biztosan nem láttak ilyet és a feje tetejére fogja állítani az akciójátékok műfaját. Ez azért elég merész kijelentés, hallottunk már ilyet, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)