Hirdetés

Elhagyja a PlatinumGames csapatát a Bayonetta 2 rendezője

|

A PlatinumGames egyik meghatározó munkatársa hivatalosan is bejelentette távozását.

Hirdetés

A PlatinumGames az utóbbi néhány év egyik megkerülhetetlen csapata lett azok számára, akik szeretik a non-stop, őrült akciót és ezt nagyban köszönhetjük Hashimoto Yusukénak, aki többek között a  kiváló Bayonetta-sorozat első két részét is rendezte.

Hirdetés

Viszont most úgy néz ki, hogy a rendező új kihívásokra vágyik, nemrég bejelentette, hogy elhagyja azt a céget, amelyeknek a kezdetektől fogva végigkísérte a pályafutását. Hashimoto egy levelet is közzétett, amelyben megköszöni az itt töltött éveket:

"Január 31. volt az utolsó napom a PlatinumGames-nél. Felbecsülhetetlen számomra az értéke azoknak az emlékeknek, amelyeket az elmúlt 13 évben szereztem, miközben tucatnyi tehetséggel dolgozhattam olyan címeken, mint a Bayonetta, a Bayonetta 2 vagy a Star Fox Zero. Szeretném kihasználni ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki együtt dolgozott velem, támogatott vagy játszotta a játékaimat. Reményeim szerint magammal viszem az itt szerzett tapasztalatokat, bárhova is megyek ezután. Köszönöm még egyszer - Yusuke"

Azt nem tudni, hogy Hashimoto távozása milyen hatással lesz majd a Bayonetta 3-ra, ami ugye még jelenleg is fejlesztés alatt áll, de reméljük a legjobbakat. Mindenesetre Hashimoto úrnak innen is további sok sikert kívánunk, kíváncsian várjuk, hol látjuk majd újra a nevét felbukkanni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)