Hirdetés

Bayonetta 3 - elkészülhet, de lehet, hogy új főhőssel

|

A fejlesztők legalább annyira szeretik ezt a sorozatot, mint mi, így természetesen ők sem akarják sokáig parlagon hagyni.

Hirdetés

A Bayonetta hatalmas siker volt PS3-on és Xbox 360-on, nem is olyan rég pedig PC-n is nagy érdeklődés övezte a megjelenését. A második rész ugyan csak Wii U-ra érhető el, de még ott is elegen voltak kíváncsiak ahhoz, hogy a PlatinumGames érdemesnek tartsa a szériát egy harmadik részre.

A csapat producere, Atushi Inaba elárulta, hogy a harmadik epizódról még mindig sokat tárgyalnak a stúdió falai között. A Source Gamingnek adott interjúja szerint nem tettek le a projektről:

"Talán lesz egyszer egy férfi Bayonetta (nevet)! Én szeretnék harmadik részt. A csapattal folyamatosan beszélünk róla, hogy hogyan csináljuk. Pont a sok beszéd miatt nem tudjuk megmondani, hogy mi is lesz. Ha nem lenne téma, akkor valami random szöveggel letudnánk. Az új szereplő kérdése is fel-fel jön egy ilyen sorozat kapcsán. Rengeteg példa van az iparban arra, hogy lecserélik a főhőst, mi pedig arról vitázunk, hogy megtartsuk-e a régit, behozzunk egy újat, esetleg újakat. Ezen a ponton még semmi sem biztos."

Inaba elárulta azt is, hogy a Nintendo Switch lehetőségei nagyon érdekesek, és tetszik nekik az ötlet, hogy felkaphatják és magukkal vihetik a játékosok a kalandot bárhová. Mi nagyon szeretnénk egy Bayonetta 3-at Nintendo Switch-re. Vagy bármire, ha már itt tartunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)