Hirdetés

Nagy dolgokat tervez az idei évre a PlatinumGames

|

A japán stúdió már gőzerővel dolgozik legújabb projektjein, de nem csak ezen a téren számíthatunk meglepetésekre.

Hirdetés

Olyan remek és kifejezetten pörgős alkotásokat köszönhetünk a PlatinumGames-nek, mint a NieR: Automata vagy a szintén népszerű Bayonetta sorozat, így érthető, hogy sokan már alig várják a srácok következő nagy dobását. Az elkövetkezendő hónapokban pedig elméletileg fel is pörögnek majd az események a stúdió háza táján.

Hirdetés

Kenichi Sato, a PlatinumGames elnöke az Inside Gamesnek árulta el, hogy a következő 12 hónap során teljes sebességre kapcsol a csapata, és a rajongók nagy dolgokra számíthatnak. Állítása szerint a 2020-as év egy új szakasz kezdetét jelenti számukra, ami kifejezetten izgalmasan hangzik. Konkrétumokat egyelőre nem tudtunk meg, de gyanítható, hogy még idén hallunk majd a készülő Bayonetta 3-ról, a Babylon's Fallról és a többi alkotásról is, amelyen épp ügyködik a japán székhelyű csapat.

Egyébként Sato kijelentése arra is utalhat, hogy a PlatinumGames végre elkezdi saját maga kiadni a játékait. Ez egyrészt jó dolog, mert megszűnik a külső partnerektől való függés, ugyanakkor pénzügyi szempontból lehetnek kockázatai, szóval kíváncsian várjuk, hogyan alakul a stúdió jövője.

Ti szeretitek a PlatinumGames játékait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)