Hirdetés

PlayBox - hordozható PS4 és Xbox One egyben (videó)

|

Nem tudsz dönteni, hogy gamer laptopot, Xbox One-t, vagy PlayStation 4-et vegyél? Akkor tessék, itt a PlayBox. Igaz, a PC-s játékokat nem viszi, de még így is megéri.

Hirdetés

Ed Zarick nem adja fel, miután elkészítette az Xbook One-t és a PlayBook 4-et, most a kettőt kombinálva egy szörnyeteget teremtett, amit hihetetlen kreativitással PlayBoxnak keresztelt.

A PlayBox nevű monstrum bal felében egy PlayStation 4, jobb felében egy Xbox One foglal helyet (vagy legalábbis ezek belsőségei). A rászerelt 22 hüvelykes monitornak köszönhetően könnyedén hordozhatjuk (már amennyire egy ekkora gépet könnyű hordozni), viszont csak áramforrásról hajlandó működni, ugyanakkor egy kábelt elég hozzá csatlakoztatni, az áram mindkét géphez eljut, de értelemszerűen egy időben csak az egyik működik. Az Xbox USB portjait nem tudta sehogy kivezetni, de a HDMI kimenetet és az Ethernet portokat azért sikerült megfelelően elhelyezni. A PlayBook azért is különleges, mert a fent említett két "laptoppal" szemben nem eladó, ez az egyetlen példány készült megrendelésre, így az árát sem tudjuk. Az Xbook One 1500 dollárba került, a PlayBook 4 picit kevesebbe, úgyhogy ennek értéke valahol 800 000 és 1 000 000 forint között lehet. Akkor már mégis inkább a gamer laptop...

Ha nem lenne csillagászati ára, ti vennétek ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)