Hirdetés

Az Inside készítőinek új játéka sem szivárványokról és egyszarvúakról szól

|

A Playdead egy rejtélyes képpel lebegtette meg következő projektjét, ami marad az első két játékukban tökélyre fejlesztett komor atmoszféránál.

Hirdetés

A Playdead csapata tavaly az év egyik legjobb indie teljesítményét tette le az asztalra az Inside megjelentetésével, de a dán stúdió nem ül a babérjain és máris egy új játékot tervezgetnek.

Az előző két játékuk sikere után valószínűleg a következő projektjük teljes bejelentését is elég nagy figyelem kíséri majd, de addig is egy nem éppen harsány Twitter-üzenettel sejtették, milyen lesz a játék hangulata. Az Inside koncepciós rajzai után megköszönték előző játékuk meleg fogadtatását és egy skiccet megosztottak az egyelőre név nélküli új projektről is, amin látszólag egy űrhajóst látunk, aki egy üstököst, vagy egy űrhajót figyel. Bár valószínűleg a teljes bejelentésre még egy darabig várnunk kell, kíváncsian várjuk, milyen lesz a következő játékuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)