Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - 120 hackert tartóztattak le Kínában

|

A kiadó segítségével a hatóságoknak sikerül eltávolítani a problémás kódok forrásának egy részét.

Hirdetés

A PUBG Corporation minden erejével küzd a csalók ellen, de azok egyre csak többen és többen lesznek. Szerencsére nem egyedül veszik fel a versenyt a törvény túloldalán állókkal.

Hirdetés

Kínában a Tencent adja ki a játékot, akik nyilván nem szeretnék, ha azt elárasztanák a csalók, így szívesen működtek együtt a hatósággal, akik a csalások előállítóira vadásztak, hiszen ha sikerül elvágni a forrást, akkor kevesebben jutnak majd hozzá ezekhez a programokhoz. A leaderboardok élén álló nevekre elég volt csak ráírni egy privát üzenetet, és máris kapcsolatba lehetett kerülni a fejlesztőkkel. Volt, aki 15 dolláros áron árulta a csalást, és olyan is akadt, aki figyelmeztette a vásárlókat, hogy azért ne tolják túl a dolgot, és 15 kill fölé ne nagyon menjenek meccsenként, mert az gyanús lesz.

Mivel ezekkel az emberekkel a Tencent saját szoftverén keresztül kommunikáltak, a kiadó a hatóságok rendelkezésére bocsátotta az adatokat, így azok már 120 gyanúsítottat tartóztattak le az ügyben. Reméljük, hogy rövid úton sikerül kigyomlálni a PUBG-ből azokat, akik nem bírnak magukkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)