Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - egy megdönthetetlennek tűnő rekord állhat be a héten

|

Emlékeztek, amikor először több mint egymillió PUBG játékos volt egyszerre online? Lassan a duplája is meglesz.

Hirdetés

A Bluehole vezetősége úgy tippelt, hogy év végéig jó, ha 2-300 ezer darabot eladnak a játékból. Ezzel szemben a legutóbbi információink szerint 13 milliónál járunk, és ez a szám egyre csak nő.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor még megdönthetetlennek tűnt az a játékosszám rekord, amit a Dota 2 2016 tavaszán beállított, a PUBG azonban már most túlszárnyalta azt. Az egymillió egyidejű játékost pontosan egy hónappal ezelőtt, szeptember 8-án lépte át a játék, tegnap pedig egészen 1,963 millióig csúszott fel a számláló. Ebből bizony a hétvégén kétmillió lesz.

A játék atyja, Brendan Greene nem tartja kizártnak hogy a 100 milliót is átlépjék (mármint eladásokban, nem egyszerre játszók számában), és a konzolos változatokkal együtt tényleg minden esélyük megvan erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)