Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rengeteg újítást és kisebb pályát hoz az év

|

Brendan Greene, a játék atyja részletes tervet osztott meg a 2018-as javításokról és újításokról.

Hirdetés

Amekkorát robbantott tavaly a PlayerUnknown's Battlegrounds, most szépen esik vissza az érdeklődés a játék iránt - annak ellenére, hogy még karácsony előtt sikerült kiadni a 1.0-s, teljesnek titulált verziót.

Hirdetés

A Fortnite Battle Royale módja mellett mondjuk az sem segít a PUBG-n, hogy újra és újra küzdeni kell a csalókkal, akik mindig valami újabb piszkos trükköt vetnek be azért a bizonyos csirkevacsiért.

Brendan Greene legutóbbi blogposztját a játék 2018-as roadmapjének bemutatására szentelte, és amellett, hogy bocsánatot kértek a csalók elburjánzásáért, most végre konkrét terveket láthatunk abból, hogy mire számíthatunk idén a PUBG-vel kapcsolatban.

Az egyik legjelentősebb újítás az Experimental Test Server lesz, ahol a játékosoknak lehetőségük nyílik kipróbálni a változásokat, majd erről mielőbbi visszajelzéssel szolgálhatnak a fejlesztőknek. Lesz is dolga a "tesztereknek", ugyanis a tervek szerint kéthavonta számíthatunk jelentősebb content patchekre, amelyből az első már márciusban érkezik is. A nagyobb update-ciklusok között viszont még kisebb javításokra is számíthatunk, tehát nem csak kéthavonta fognak a játékhoz nyúlni.

Az első nagyobb frissítés hoz egy új, 4x4 km-es mapot, amelyet természetesen először az Experimental Test Serveren lehet kipróbálni. A további újítások között szerepel többek között az emote-ok bevezetése, új fegyverek és járművek, több testreszabási lehetőség, achievementek, élethűbb animációk, hangjavítások, az élő meccsek alatti visszajátszás lehetősége a nézők számára, valamint az úgynevezett PUBG Developer Portal is. Az év folyamán egy hagyományos méretű, 8x8-as pálya is jön, minimum bétaváltozatban. Greene teljes bejegyzését ezen a linken érhetitek el.

Ti mit vártok idén a Playerunknown's Battlegroundsszal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)