Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - beépült egy csapatba, majd kigránátozta öt társát egy játékos

|

Feltűnt neki, hogy a PUBG korlátozásait kijátszó csapat minden tagja piros pólót visel. Szerzett egyet, csatlakozott hozzájuk, majd a megfelelő pillanatban kinyírt mindenkit.

Hirdetés

Már korábban is szót emelt a Bluehole a megengedettnél nagyobb méretű csapatok ellen, de ezt sokan figyelmen kívül hagyják. Azért, hogy tudják, összetartoznak, a játékosok megpróbálnak azonos öltözéket viselni.

Hirdetés

Simán meg lehetne filmesíteni azt a sztorit, aminek főszereplője egy koreai játékos. Miután saját csapatát kinyírták és ő volt az egyetlen túlélő, észrevett egy hétfős csoportot, melynek minden tagja piros pólót viselt. Egy darabig kalandozott velük és segített nekik, majd amikor a looton osztozkodtak, begurított egy gránátot, felrobbantott öt embert, majd lelőtt további kettőt. 

Sajnos így sem győzött, a top 12-ben találta el egy lövedék. A taktikáért viszont jár a dicséret. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)