Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - mostantól veszélyesebb a kék zóna

|

Még inkább érdemes lesz a biztonságos terület felé szaladni, ugyanis minél távolabb van valaki, annál hamarabb fog meghalni.

Hirdetés

A Bluehole nem várt sokat a kék zóna halálosabbá tételével, az új patch-csel már élesedett a változás. Az első kört még meg lehet úszni, a másikat már nehezen. 

Hirdetés

A PUBG óriási térképén órákig kergethetnék egymást a játékosok, ha nem szűkülne folyamatosan a biztonságos tér. Aki ezen kívül van, folyamatosan sebződik, így motiválja a játék, hogy siessen és csatlakozzon a többiekhez. Mostantól ez úgy működik, hogy az első alkalommal még a hagyományos rendszer él, utána viszont minél távolabb vannak a játékosok a szélétől, annál gyorsabban fogy életerejük.

Nem mintha a többi játékos kereszttüzében nagyobb lenne a biztonság. A patch 2 GB-nyi helyet foglal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)