Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - változott a kék zóna, átalakult Miramar

|

A napokban megjelent frissítéssel több, fontos változás is életbe lépett.

Hirdetés

Már a tizedik patch érkezik a PUBG 1.0-s változatához, de még mindig nem érződik teljesen késznek a játék. Mindenesetre a PUBG Corp. módosítgatja és bővíti, aztán majd egyszer bugok, bosszantó hibák nélkül küzdhetünk a dicsőségért. 

Hirdetés

Most a PC-s változat kapott egy fontos patchet, ami áltoztat a blue zone-on. A kék határ eleve lassabban mozog, és minél közelebb járunk egy meccs végéhez, annál lassabb lesz, viszont a hetedik, nyolcadik és kilencedik szűkülésnél sokkal jobban sebez. A zsugorodások között kevesebb idő fog eltelni, az utolsó szűkülésnél pedig garantáltan a fehér zóna közepe lesz a játéktér közepe. Eleve is sokkal (30%-kal) kevésbé valószínű, hogy az új zóna az előző közepétől nagyon távolra essen.

Emellett fontos még, hogy eltűntek a ruhák a játékterekről, valamint - ahogy az alább látható - Miramar északi része egy kicsit átalakult (több út, off-road útvonal és jármű vált elérhetővé, jobb loot eshet, átmozgattak zónákat).

A növények nem blokkolják a lövedékeket, a mozgó járműből kiugrás most már garantáltan sebez (meh), és mindig hallatszik a lépések hangja szőnyegen és ponyván. Frissítsetek, ha még nem, mondjátok el, mit tapasztaltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)